Leeg

Totaal: 0,00 €

Over ons

U bent hier

Ik ben Peter Verhaegen en sinds 1992 afgestudeerd als fotograaf. In 1997 startte ik samen met mijn vrouw Eva Peter Verhaegen Fotografie, een fotowinkel in het Leuvense.

Peter Verhaegen Fotografie begon als een kleine winkel met studio- en reportagefotografie. In de loop van een aantal jaren en door zeer sterk in te zetten op digitale fotografie is Peter Verhaegen Fotografie geëvolueerd tot een modern fotografiebedrijf.

De winkel bleef klein en gezellig gebleven maar daarnaast is Peter Verhaegen Fotografie ook actief op andere domeinen. Een overzichtje.

Verkoop van fotoapparatuur

Peter Verhaegen Fotografie werkt samen met alle bestaande Belgische fotografiegroothandels. Daardoor kan het bedrijf de lage prijzen garanderen die het combineert met een topservice.

De uitgebreide internetwinkel blijft gekoppeld aan een echte winkel waar u steeds welkom bent voor welk fotogerelateerd probleem dan ook. We zijn een zeer open bedrijf dat u niet in de kou laat staan als er problemen zouden zijn met een door u aangekocht artikel.

Voor wat onze verkoop betreft leggen we zelf geen grote voorraden aan, maar kunnen we wel 95% van het gevraagde materiaal op twee werkdagen aan u leveren. Het grote voordeel hierbij is dat we aan een zeer goede prijs kunnen werken omdat we geen oude stocks moeten beheren en wegwerken.

We kunnen u dus steeds in alle vertrouwen en alle eerlijkheid een juiste aanbeveling doen voor het materiaal waar u naar op zoek bent. Wat ons uniek maakt t.o.v. de grotere ketens is onze beperking in aangeboden goederen en de daarbij horende gespecialiseerde vakkennis omdat we ons enkel richten op fototoestellen, objectieven, videocamera's en alle daarbij horende toebehoren en accessoires

Op al uw vragen die u hierover heeft krijgt u dan ook steeds een zeer duidelijk antwoord.

Fotografie

Onze grootste specialisatie wat betreft onze fotografie is kinderfotografie in onze studio (of indien gewenst op locatie). Hierbij hebben we door de jaren een unieke formule uitgewerkt: Eva houdt zich spelenderwijze met de kinderen / fotomodellen bezig terwijl ik foto's maak. Dit resulteert in zeer mooie spontane foto's.

Daarnaast kan u op ons ook beroep doen voor huwelijksreportages en bedrijfs- en evenementenfotografie. In onze studio kan u ook terecht met uw huisdier of voor alle mogelijke packshots.

Ook voor uw pasfoto's bent u bij ons aan het juiste adres: wij leveren officiële pasfoto's voor alle landen in alle formaten. Europees formaat, 5x5 voor India of Verenigde Staten. Onze pasfoto's zijn officieel voor alle documenten: (nieuwe biometrische) identiteitskaarten, internationale paspoorten, rijbewijzen, kids-id's, ... Ook aan speciale eisen zoals rode of blauwe achtergronden en aan specifieke maten voor bepaalde landen kunnen wij voldoen en we zijn bevoegd om uw pasfoto officieel te maken met stempel en handtekening indien dit nodig zou zijn.

Fotoafwerking

Wij werken voor al onze fotoproducten samen met de twee grootste Belgische fotolabo's: Elkacolor en Spector. Daarnaast hebben we ook nog een eigen printservice in huis.

We kunnen u dus alle mogelijke fotoproducten aanbieden: digitale fotoboeken, wenskaarten, canvas, aluminium, dibond, plexi, vergrotingen, fotogeschenken, ...

Workshops

Wij willen iedere hobbyfotograaf de mogelijkheid geven om zichzelf te verbeteren en ook mensen bijstaan die de eerste stappen in de fotografie willen zetten. Daarom organiseren we op regelmatige basis verschillende workshops: digitale fotografie, digitale beeldbewerking en digitaal fotoboekontwerp.

Website-ontwerp

Naast fotografie houden we ons ook bezig met website-ontwerp. Hierbij richten we ons hoofdzakelijk op kleine ondernemingen. Wat ons bijzonder maakt als website-ontwikkelaar is de professionele mix van technisch ontwerp, fotografie en video. Door deze drie zaken binnen ons eigen bedrijf te realiseren kunnen we u een website aanbieden die een zeer hoge kwaliteit heeft en dit aan een zeer concurrentiële prijs.